Beeldschermglazen.

Voor achter de PC en veel meer…

Veluwe Optiek presenteert u de beeldschermglazen. U herkent het ongetwijfeld: Last van branderige ogen, pijn aan de schouders of hoofdpijn na een aantal uren intensief computergebruik.

Vaak wordt dit veroorzaakt door de verkeerde bril, omdat voor het veel kijken op de korte afstanden de leesbril en de multifocaalbril veelal niet voldoen. Met een leesbril ziet u alleen tot een afstand van ongeveer 40 centimeter. Het is waar dat de multifocaalbril het mogelijk maakt op alle afstanden scherp te zien, maar de breedte van de kijkzone voor veraf is vrij groot, terwijl de breedte voor de korte- en tussenafstand beperkt is.

De perfecte oplossing zijn monturen met speciale glazen voor een goed zicht op de korte afstanden. Hiermee kunt u zeer gemakkelijk alles zien op deze afstanden; van uw telefoon, tot uw documenten en het beeldscherm.

De grote kijkgebieden zijn zo geplaatst dat u ongestoord en met een normale hoofd- en lichaamshouding kunt werken.

Het hoogtepunt van deze productgroep is het compleet individuele Impression glas. Het houdt naast 4 individuele parameters rekening met uw persoonlijke kijkvoorkeuren. Daarmee bieden deze glazen een ongekend comfort.