Vormstabiele lenzen.

Vormvaste lenzen, het scherpste zicht

Vormvaste lenzen geven het scherpste zicht en zijn het allerbeste voor de gezondheid van je ogen. Vormvaste lenzen zijn de verbeterde versie van de vroegere harde lenzen. Het materiaal is tegenwoordig minder hard. Vormvaste lenzen zijn niet zo gevoelig voor beschadigingen als andere lenzen. Ze gaan langer mee en zijn goedkoper.

Het plezierige van vormvaste lenzen is dat je gewoon vergeet dat je ze draagt. En dat geldt vooral voor Daytime lenzen. Deze nieuwe lenzen worden gemaakt van een zeer hoogwaardig zuurstofdoorlatend materiaal waardoor je ogen minder vermoeid raken en de hele dag fit blijven. Aan Daytime lenzen ben je snel gewend en je kunt ze gerust de hele dag dragen.

Vormvaste lenzen zijn er ook in een multifocale uitvoering.

Je kunt al op jonge leeftijd beginnen met het dragen van lenzen. Bovendien kun je ze je hele leven blijven dragen. Als je op later leeftijd bijvoorbeeld leesproblemen krijgt, hoef je geen leesbril te kopen. Vormvaste lenzen zijn er namelijk ook in een multifocale uitvoering. Deze lenzen corrigeren je ogen voor het zien op afstand en voor dichtbij. Je kunt met deze lenzen dus lezen en ook perfect in de verte zien.

Vormvaste lenzen worden speciaal op jouw ogen aangemeten.

Elk oog heeft namelijk een andere vorm. Het aanmeten van vormvaste lenzen is maatwerk en daarom besteedt de contactlensspecialist hier veel aandacht aan. Aan de hand van die metingen bestellen wij proeflenzen. Als deze binnen zijn, maken wij een afspraak met jou waarbij we het inzetten en uithalen van de lenzen gaan oefenen. Ook krijg je dan aanvullende informatie zoals hoe de lenzen schoon gemaakt moeten worden en hoe lang de lens in mag. Verder maken we dan een vervolgafspraak voor over één week waarbij we de sterktes nalopen en ook controleren hoe de lens op het oog zit.Stap eens vrijblijvend bij ons binnen.

U bent bij ons van harte welkom. Stap eens binnen en vraag onze contactlensspecialist naar vormvaste lenzen. Je zult merken dat de lenzen bijzonder prettig zitten en dat je altijd ‘t scherpste zicht hebt.Harde vormvaste lenzen inzetten

"Video"

Harde vormvaste lenzen uithalen

"Video"