Zachte lenzen.

Multifocale uitvoering.

Je kunt al op jonge leeftijd beginnen met het dragen van lenzen. Bovendien kun je ze je hele leven blijven dragen. Als je op later leeftijd bijvoorbeeld leesproblemen krijgt, hoef je geen leesbril te kopen. Zachte lenzen zijn er namelijk ook in een multifocale uitvoering. Deze lenzen corrigeren je ogen voor het zien op afstand en voor dichtbij. Je kunt met deze lenzen dus lezen en ook in de verte zien.

Zachte lenzen worden speciaal op jouw ogen aangemeten.

Elk oog heeft namelijk een andere vorm. Aan de hand van die metingen bestellen wij proeflenzen. Als deze binnen zijn, maken wij een afspraak met jou waarbij we het inzetten en uithalen van de lenzen gaan oefenen. Ook krijg je dan aanvullende informatie zoals hoe de lenzen schoon gemaakt moeten worden en hoe lang de lens in mag. Verder maken we dan een vervolgafspraak voor over één week waarbij we de sterktes nalopen en ook controleren hoe de lens op het oog zit.Stap eens vrijblijvend bij ons binnen.

U bent bij ons van harte welkom. Stap eens binnen en vraag onze contactlensspecialist naar zachte lenzen. Je zult merken dat de lenzen bijzonder prettig zitten en dat je altijd het scherpste zicht hebt.

Zachte lenzen worden speciaal op maat gemaakt net als harde lenzen, zodat ze perfect aansluiten op uw ogen. Hierdoor bieden ze goed zicht en optimaal draagcomfort. Omdat de lenzen gemaakt zijn van Silicone Hydrogel laten ze meer zuurstof door en blijven ze goed vochtig. Dit voorkomt uitdroging en irritatie, zoals soms met zachte lenzen wordt ervaren.Zachte lenzen inzetten

"Video"

Zachte lenzen uithalen

"Video"